05 aprilie 2014

Nuntă şi botez - Piteşti - Argeş - România

În Piteşti, în centrul municipiului Piteşti, lângă Catedrala Sf. Gheorghe, există un specialist care ştie să recomande oricărui cuplu de îndrăgostiţi care vor să-şi unească drumul în viaţă, sau oricărei familii care, plină de bucurie, doreşte să sărbătorească alături de prieteni naşterea unui copil, tot ce e necesar pentru o petrecere minunată. Acest specialist se numeşte Cristian Stănescu.

 


În Piaţa Milea nr. 6, Complex Galleria, parter, în incinta Casei de Modă, în magazinul său, îl găsiţi pe Cristian Stănescu zilnic, de luni până vineri. El vă sfătuieşte cu amabilitate să alegeţi ceea ce este optim pentru dumneavoastră, pentru a organiza o nuntă sau un botez de neuitat, la cel mai bun raport preţ-calitate.



Când nu dispuneţi de timpul necesar deplasării în magazinul lui Cristian Stănescu din Piteşti, puteţi, cu un simplu click, să intraţi în magazinul său virtual - nuntăbotez.ro, stând comod acasă sau la biroul de la serviciu, singur sau alături de persoanele iubite împreună cu care vreţi să organizaţi o petrecere de vis.  



Texte potrivite pentru invitaţii, felicitări, pachete foto şi video puteţi să cereţi telefonând domnului Cristian Stănescu în fiecare zi a săptămânii, între ora 9.00 - 19.00, la numărul de telefon: 0729-23-23-27. 

Informaţii privind modul cum puteţi transmite comenzile, cum puteţi efectua plata şi privind modalitatea de transport a produselor comandate de dumneavoastră, le aflaţi prin telefon sau accesând site-ul www.nuntabotez.ro ori pagina de Facebook: nuntăbotez.ro online & showroom.

Adresa de e-mail pe care puteţi să comunicaţi cu domnul Cristian Stănescu este: comenzi_nuntabotez@yahoo.com